Showbiz! Nyt program på Radio 100

Lars Sandstrøm tager lytterne med i underholdningsbranchen i nyt program på Radio 100.

Showbiz! Nyt program på Radio 100
ForfatterUdgivet

Når radiolytterne fremover tænder for radioen ved frokosttid, kan de spise sammen med bl.a. musiker Tim Christensen, komiker Huxi Bach eller tvstjerne Linse Kessler. Lars Sandstrøm er nemlig vært for et nyt program om underholdningsbranchen.

Her får han besøg af de mennesker, det hele handler om: nemlig kunstnerne selv. Det er et program fyldt med musikere, skuespillere, komikere og tv-personligheder og alle de andre, der får underholdningsindustrien til at udkomme.

Hver dag tager Lars med igennem de seneste historier fra underholdningens verden, og vi kommer med bagom, når de involverede fortæller deres version. Der er plads til anbefalinger og anmeldelser, gode oplevelser – og dem man skal holde sig fra.

”Jeg har selv været i showbusiness i over 30 år og har derfor et indgående kendskab til store dele af branchen. Og derfor har det altid interesseret mig hvad gemte sig bag mange af de ting der foregår og idéer der bliver til virkelighed i shows, film og teater. Det er en kæmpe del af mig og mit liv og derfor er det en fantastisk god fornemmelse også at have lavet det til et decideret radioprogram. For første gang", fortæller Lars om programmet.

Velkommen til Showbiz! Mandag - torsdag kl. 12 - 15.

Hvis du gik glip af programmet eller gerne vil have et genlyt, kan man fange ugens højdepunkter i podcasten under radioplay.dk/podcast/showbiz.

Lyt til de sidste to episoder lige her: