Radio 100 har sendt værterne Lasse Rimmer og Sisse Sejr-Nørgaard hjem. Men de sender stadig radio

Radio 100 har sendt værterne Lasse Rimmer og Sisse Sejr-Nørgaard hjem.
ForfatterUdgivet

Ingen af værterne på Radio 100 er syge eller smittet med corona-virus. Men fordi Lasses Rimmers hustru Line Hoffmeyer er i højrisikogruppen, og er parret i karantæne sammen. Også eftermiddagsvært Sisse Sejr-Nørgaard er blandt de karantæneramte radioværter. Men de sender alligevel.

Mange er allerede bekendt med, at Lasse Rimmers hustru Line Hoffmeyer i alvorlig fare, hvis hun smittes med covid 19. Derfor er både hun og Lasse Rimmer i karantæne i parrets fælles hjem. Rimmer er imidlertid også morgenvært på Radio 100, og det har givet nogle benspænd i forhold til at kunne sende live morgenradio. Torsdag og fredag har Lasse Rimmer derfor ikke været i radioen, men mandag er han klar igen – live fra dagligstuen.

Løsningen har været at dele morgenholdet op, så de to medværter Anne Lavendt og Oliver Routledge sender fra radio 100s studier, mens Lasse Rimmer sender med fra sit hjem. Det sker fra mandag morgen.

-Den allerbedste kur mod karantæne-kuller er hverdagen, og jeg savner allerede Radio 100. Så jeg glæder mig enormt meget til at kunne lave morgenradio hjemmefra hver eneste morgen og komme igennem den her sære periode sammen med alle lytterne, siger Lasse Rimmer

Lasse Rimmer sender radio hjemmefra

Udover Lasse Rimmer kommer bl.a eftermiddagsvært Sisse Sejr-Nørgaard til at sende sit program hjemme fra Nørrebro-kollektivet. Sejr-Nørgaard har ikke prøvet nogen lignende før, men mon ikke det går:

-Vi har et par børn i huset, og nogle voksne, som opfører sig som børn, når de bliver presset. Og så er det jo godt, at en af dem - hvilket jo så er mig - kan holde vanviddet stangen med at lave radio. Det bliver logbog fra karantænekollektivet, hvor der er børn, vin og god båndbredde. Men hvem ved hvor længe humøret holder? Lytterne skal nok få det hele at vide, siger Sisse Sejr-Nørgaard

Beslutningen om at lade flere værter sende hjemmefra, er en del af bredskabet for Radio 100.

-Vi har været nødt til at lade enkelte programmer udgå, men vi sender selvfølgelig. Det kommer til at lyde anderledes, det er klart. Men det er jeg sikker på, at lytterne har forståelse for. Det er vigtigt for mig og alle på stationen, at vi både passer på hinanden og samtidig kan opdatere og underholde lytterne af de stemmer, de kender, siger programchef Nanna Bernth.