Radio 100 fejrede 20 år i æteren med sublimt comedyshow på Bremen Teater

Radio 100 fejrede 20 år i æteren med sublimt comedyshow på Bremen Teater
Udgivet
Sidst opdateret

Det var en aften i comedyens og nostalgiens tegn, da Radio 100 mandag kunne fejre sine første 20 år i æteren. Helt i Radio 100’s ånd blev aftenen 100 procent sjov med et unikt comedyshow, der vil blive talt om mange år frem.

Glade lyttere, tidligere radioværter og stort set hele den danske comedybranche var bare nogle af dem, der strømmede til Bremen Teater i København mandag aften for at markere, at Radio 100 i år kan fejre sin 20-års fødselsdag.

Men selvom Radio 100 nu kan fejre 20 år i æteren, gik det meget hurtigt for de danske radiolyttere med at komme til at elske kanalen med den 100 procent gode musik. Allerede i en tidlig alder blev det daværende Radio 100.fm den første kommercielle kanal nogensinde til at overgå P3 i hovedstadsområdet. Blandt andet takket være ikoniske programmer som ”Morgenhyrderne” og ”Farvel, seng”.

Blandt de optrædende til Radio 100’s 20-års jubilæum fandt man da også nogle af de komikere, der har været med til at forme stationens identitet som værende 100 procent sjov gennem de nu seneste 20 år. Lasse Rimmer, Brian Mørk, Carsten Eskelund og Lars Hjortshøj har alle tidligere været værter på kanalen, og de sørgede sammen med Natasha Brock, Ruben Søltoft og Gritt Jakobsen for at levere et fantastisk underholdende show med meget få pauser til lattermusklerne. Det hele blev professionelt bundet sammen af de nuværende morgenværter på stationen, Jacob Wilson og Kasper Porsdal.

Blandt andet med en elegant åbning, hvor Jacob Wilson med lysende trommestikker spillede Safri Duos Played-A-Live som en hilsen til, da 100.fm gik i luften på Rådhuspladsen i København den 15. november 2003. Dengang var selvsamme Safri Duo blot nogle af de optrædende artister, der sammen med 10.000 mennesker og et kæmpe festfyrværkeri bød velkommen til den nye radiostation.

Fødselsdagsfejringen på Bremen Teater blev også et brag af en aften med et helt unikt comedy line-up, der sluttede, hvor det begyndte. Nemlig med en optræden af Lars Hjortshøj, der for tyve år siden var den første vært nogensinde til at byde velkommen til den nu 20 år gamle station.

  • Så vil jeg gerne have lov til at byde rigtig hjertelig velkommen til alle Radio 100.fm’s lyttere, sagde Hjortshøj dengang. Mandag på Bremen kunne han igen gå fra scenen til overvældende applaus efter de første tyve års radiohistorie med Radio 100.