Konkurrencevilkår Bauer Media

KONKURRENCEREGLER

Generelle regler for deltagelse i Bauer Medias konkurrencer. Hvad enten du deltager i konkurrence i radio, via SMS eller på web, gælder følgende regler

DU SKAL

  • Være 18 år og myndig for at deltage i, og vinde, Bauer Medias konkurrencer.

DU MÅ IKKE

  • Være ansat eller ægtefælle, samlever, barn, forældre eller søskende til en ansat på Bauer Media.
  • Være ansat eller ægtefælle, samlever, barn, forældre eller søskende til en ansat hos eventuel sponsor af en konkurrence.
  • Have vundet en af Bauer Medias øvrige konkurrencer inden for den seneste måned.

Bauer Media forbeholder sig retten til ikke at udlevere eller afregne den vundne præmie, hvis deltageren ikke opfylder ovenstående. 

Bauer Media forbeholder sig desuden retten til at ombytte præmier med et alternativ af tilsvarende værdi. Ingen præmier kan ombyttes til kontanter. 

Bauer Media hæfter ikke i forbindelse med eventuelt aflyste koncerter, forestillinger eller lignende. Der kan være særlige vilkår for enkelte konkurrencer. Dette vil være oplyst i selve konkurrencen.

REGLER FOR DELTAGELSE I KONKURRENCER VIA SMS

Alle mobil-/SMS-tjenester udbydes af Bauer Media Mileparken 20a, 2750 Skovlunde, tlf. 33119000. Priser og tjenestetype nævnes altid i radioen, og i forbindelse med internetomtale. Såfremt vi ikke forstår din besked, eller du overskrider den maksimale grænse for deltagelse, får du en gratis SMS retur med besked herom. 

Foruden den oplyste pris, betales trafiktakst til din teleudbyder. Betalingen foregår via din mobiltelefonregning hos din teleudbyder. 

Vores daglige maxgrænse for deltagelse i konkurrencer vis SMS er altid 5 kr., hvorefter du ikke kan deltage mere denne dag. Vi gør venligst opmærksom på, at ingen af vores tjenester koster 5 kr., men det betyder, at du maksimalt kan deltage/afsende SMS'er op til et samlet beløb på 5 kr. + trafiktakst for en tjeneste eller konkurrence. Dog kan donationer være en undtagelse. 

Du har 14 dages fortrydelsesret. Ring til Responsfabrikkens support på telefon 70 27 03 01 for at gøre brug af din fortrydelsesret.   

VED PROBLEMER MED DELTAGELSE VIA SMS 

Oplever du tekniske problemer i forbindelse med SMS-tjenesterne til 1220, er du velkommen til at kontakte kundeservice hos vores tekniske leverandør, Responsfabrikken.


Opdateret: 23-11-2016


Hjælp

Har du et spørgsmål til radioen eller har du brug for hjælp til at lytte? Vi har listet de mest almindelige spørgsmål herunder. Finder du ikke hvad du søger, er du velkommen til at sende det til os.

Hent RadioPlay Appen

Hent Hent

© 2016 Bauer Media Group AB

Ansvarlig redaktør Jim Receveur