KONKURRENCEVILKÅR BAUER MEDIA

KONKURRENCEREGLER

Følgende regler gælder for deltagelse i alle konkurrencer under Bauer Media, herunder – men ikke begrænset til – konkurrencer i radio, via SMS og telefon samt på web og sociale medier: 


DU SKAL

• Være 18 år og myndig for at deltage i, og vinde, Bauer Medias konkurrencer.


DU MÅ IKKE

• Være ansat eller ægtefælle, samlever, barn, forældre eller søskende til en ansat på Bauer Media.

• Være ansat eller ægtefælle, samlever, barn, forældre eller søskende til en ansat hos eventuel sponsor af en konkurrence.

• Have vundet en præmie til en af værdi af 500,- DKK eller mere på den pågældende radiostation, herunder web og sociale medier, inden for de seneste 30 dage


Såfremt din præmie er billetter eller fripladser til en forestilling/koncert/arrangement eller lignende til en bestemt dato, skal du henvende dig til Bauer Media senest 3 hverdage før denne dato, hvis du da endnu ikke har modtaget din præmie eller info herom. 


Bauer Media forbeholder sig retten til ikke at udlevere eller afregne den vundne præmie, hvis deltageren ikke opfylder ovenstående.


Bauer Media forbeholder sig desuden retten til at ombytte præmier med et alternativ af tilsvarende værdi. Ingen præmier kan ombyttes til kontanter.


Bauer Media hæfter ikke i forbindelse med eventuelt aflyste koncerter, forestillinger, arrangementer eller lignende. 


Der kan være særlige vilkår for enkelte konkurrencer. Dette vil være oplyst under selve konkurrencen på www.radioplay.dk.

REGLER FOR DELTAGELSE I KONKURRENCER VIA SMS

Alle mobil- og SMS-tjenester udbydes af Bauer Media Mileparken 20A, 2740 Skovlunde, tlf. 3311 9000.


Priser og tjenestetype nævnes altid i radioen, og under selve konkurrencen på www.radioplay.dk. Foruden den oplyste pris, betales trafiktakst til din teleudbyder. Betalingen foregår via din mobiltelefonregning hos din teleudbyder.


Såfremt vi ikke forstår din besked, eller du overskrider den maksimale grænse for deltagelse, får du en gratis SMS retur med besked herom.


Vores daglige maxgrænse for deltagelse i konkurrencer vis SMS er altid 5 kr., hvorefter du ikke kan deltage mere denne dag. Vi gør venligst opmærksom på, at ingen af vores tjenester koster 5 kr., men det betyder, at du maksimalt kan deltage/afsende SMS'er op til et samlet beløb på 5 kr. + trafiktakst for en tjeneste eller konkurrence. Dog kan donationer være en undtagelse.


Du har 14 dages fortrydelsesret. Ring til Link Mobilitys support på telefon 70 12 11 70 for at gøre brug af din fortrydelsesret.  


Oplever du tekniske problemer i forbindelse med SMS-tjenesterne til 1220, er du velkommen til at kontakte kundeservice hos vores tekniske leverandør, Link Mobility.


Opdateret 31.03.2017Hjælp

Har du et spørgsmål til radioen eller har du brug for hjælp til at lytte? Vi har listet de mest almindelige spørgsmål herunder. Finder du ikke hvad du søger, er du velkommen til at sende det til os.

Hent RadioPlay Appen

Hent Hent

© 2016 Bauer Media Group AB

Ansvarlig redaktør Jim Receveur