Podcast anbefalinger til din weekend

Læs mere om ugens nye spændende emner fra AFTENKLUBBEN i artiklen og lyt til podcasten på RadioPlay.dk eller på app.

Podcast anbefalinger til din weekend
Udgivet
Sidst opdateret

I AFTENKLUBBEN tager vi aktuelle nyheder under kærlig og underholdende behandling. I denne uge har Daniel Cesar og Sara Fondo igen haft spændende gæster med i programmet og talt om bl.a. ansøgningskrav til at blive astronaut, ny musik og selvoptimering.

Lyt til vores tre podcast-anbefalinger, og find flere afsnit af AFTENKLUBBEN lige her.

Hvad kræver det at blive astronaut med Andreas Mogensen

For første gang i 13 år leder Den Europæiske Rumfartsorganisation efter fire nye astronauter. Ansøgningsperioden løber fra 31. marts til 28. maj 2021. Men hvad kræver det at blive astronaut? Daniel Cesar taler med den første dansker i rummet Andreas Mogensen, som selv har gennemgået astronautuddannelsen. Få mere information i podcasten og læs mere under blivastronaut.dk.

Ove Sprogøe-komplekset og i morgen er der også en dag med Andreas Odbjerg

Hvad er Ove Sprogøe-komplekset og hvordan oplever Andreas Odbjerg det efter sig gennembrud? Det og meget mere taler Daniel Cesar med sanger og sangskriver Andreas Odbjerg om, som er ude med sin nye single "i morgen er der også en dag".

Skæbnens comeback med Svend Brinkmann

I mange år har der været fokus på selvoptimering, selvrealisering og selvudvikling. Vi mennesker kan opnå, hvad vi vil, hvis bare vi arbejder hårdt nok. Men når vi er vor egen lykkes smed, ender vi unægteligt også som vor egen ulykkes smed, og det er et problem, mener psykolog og forfatter Svend Brinkmann. Sara Fondo taler med Svend Brinkmann om, hvorfor vi har brug for at tænke anderledes over, hvad vi reelt kan styre her i livet, hvorfor det kan være frisættende at lade skæbnen gøre comeback, og hvordan man finder balancen mellem at læne sig tilbage og se passivt til versus at tro, du er enevældig hersker over alt, der sker i dit liv.