NOVA fejrer 15 år med en kæmpe fødselsdagsgalla i Operaen

NOVA fejrer 15 år og det fejrer vi med et kæmpe fødselsdagsgalla
Udgivet
Sidst opdateret

I år er det 15 år siden at NOVA gik i luften. Vi siger tak med en kæmpe fødselsdagsfest søndag d. 1. oktober i Den Kongelige Opera i København med det bedste af dansk musik; nemlig Medina, Christopher, Drew Sycamore, Mads Langer, Saint Clara og Lukas Graham! Alle værterne kommer selvfølgelig også.

Vil du og en ledsager med til NOVA 15-års Fødselsdagsgalla? Send en sms med teksten NOVA + dit navn og by til 1220 (det koster 2 kr.). Lyt med hverdage ml. 6-16 og spids ører, om vi kalder DIT navn. Hører du os kalde dit navn, så skynd dig at ringe til os på 70 11 9000. Ringer du tilbage indenfor de 15 minutter, får du 2 billetter til NOVA 15 år i Operaen søndag d. 1. oktober!

Blandt alle, der vinder billetter til Operaen i radioen, trækker vi mandag d. 2. oktober lod om et gavekort på 10.000 kr. til ILVA til indretning af din bolig fra RealMæglerne samt én tur for to personer til Barcelona med besøg på The Old Irish Pub!

NOVA 15 år præsenteres i samarbejde med RealMæglerne og The Old Irish Pub.

Særlige konkurrencebetingelser: Man skal være 18 år for at deltage og vinde.

Vi finder alle hverdage ml. 4.-29. september 10 vindere af 2 billetter til NOVA 15-års Fødselsdagsgalla søndag d. 1. oktober i Den Kongelige Opera i København.

En SMS gælder dén dag, du sender den, til og med kl. 16.00 (kun på hverdage). En sms koster 2 kr. du kan sende max. 2 sms’er om dagen. Du skal ringe tilbage til os fra samme nummer, som du tilmeldte dig konkurrencen på.

Vundne billetter må gerne gives videre, men det er ulovligt at sælge dem. Minimumsalder for gæster i Operaen er 12 år og gæster under 16 år skal være ifølge med en voksen (18+).

Mandag d. 2. oktober 2023 findes én vinder af præmien fra RealMæglerne og én vinder af præmien fra The Old Irish Pub.

Præmien fra RealMæglerne er et gavekort på 10.000 kr. til ILVA.

Vinderen af gavekortet vil blive bedt om kontaktoplysninger. Oplysningerne bliver kun brugt af RealMæglerne til at kontakte vinderen med henblik på at vinderen kan modtage gavekortet.

Præmien fra The Old Irish Pub består af fly t/r fra København til Barcelona (mellemlanding kan forekomme) samt 2 overnatninger i dobbeltværelse på hotel for to personer samt forplejning på pubben til en værdi af ca. 200 euro.

Vinderen af turen til Barcelona vil blive bedt om kontaktoplysninger. Oplysningerne bliver kun brugt af Old Irish Pub til at kontakte vinderen med henblik på at bestille fly, hotel, m.m.

Vinder samt ledsager skal være over 18 år og have mulighed for at rejse i november måned eller bortfalder præmien.

Vinder og ledsager skal selv dække eventuelt ophold, forplejning og lokaltransport i Danmark samt lokaltransport og forplejning i Barcelona, som ikke er inkluderet i præmien.

Bauer Media og The Old Irish Pub er ikke teknisk rejsearrangør, og der henvises i stedet til de enkelte flyselskabers og eventuelt hotellers standardbetingelser.

Når du deltager i konkurrencen, giver du samtykke til, at RealMæglerne, der giver gavekortet, eller The Old Irish Pub, der giver rejsen til Barcelona, må modtage kontaktoplysninger og anden nødvendig info på dig og evt. ledsager, såfremt du vinder.