JH Container ApS køber maleri for 40.000 kr.

GO'NOVA bortauktionerede maleriet fra deres 27 timers livesending for at samle ind til Headspace

JH Container ApS køber maleri for 40.000 kr.
ForfatterUdgivet
Sidst opdateret

I forbindelse med GO'NOVAs 27 timers livesending d. 10. april, lavede de sideløbende et kunstnerisk projekt, der har til formål at indsamle penge til organisationen Headspace.

Fredag den 4. maj afholdte GO'NOVA auktionen live i radioen, hvor lytterne kunne ringe ind og byde på maleriet. Den heldige køber blev Jesper Henriksen ejer af JH Container, som i sidste minut og efter en spændende budkamp, endte med at byde 40.000 kr. for maleriet.

GO'NOVA havde imorges besøg af køberen, Jesper Henriksen, samt Andrea og Mathilde fra organisationen Headspace.

"En af mine chauffører ringede til mig og fortalte om Headspace og hvad de lavede, og så slog jeg til" fortalte Jesper Henriksen.

Selvom Jesper Henriksen og JH Container ikke kendte til Headspace i forvejen, syntes han at der var et godt projekt og var under hele auktionen klar på at byde højere, skulle der komme et modbud.

"Pengene kommer til at gå til noget ekstra og noget rigtig godt. Vi vil gerne bruge pengene på uddannelse til vores superseje frivillige, der hver dag viser omsorg og hjælper unge i vores fysiske centre og chatrådgivning" fortæller Mathilde fra Headspace.

Headspace er et gratis rådgivningstilbud til børn og unge i alderen 12-25 år. Her er ingen problemer for store eller små, og du kan tale om alt fra selvværd, uddannelsestvivl og angst til destruktive tanker, præstationspres og kærestesorger. Alt foregår på unges præmisser, og alle unge kan være fuldstændigt anonyme, hvis de ønsker det.

Har du også lyst til at donere til Headspace kan du kontakte dem online på headspace.dk.

JH Container ApS køber maleri for 40.000 kr.