GO'NOVA vinder for sjette gang

GO'NOVA vinder for sjette gang
Udgivet
Sidst opdateret

GO'NOVA vandt fredag aften lytter-prisen Ekstra Bladets Den Gyldne Mikrofon for sjette gang i træk, og har dermed endnu engang slået fast, at de er radiolytternes yndlingsprogram om morgenen.

"Vi er meget beærede og stolte over at vinde prisen endnu engang.”, lyder det fra GO'NOVA-holdet.

Den Gyldne Mikrofon blev uddelt fredag aften til radiobranchens store prisuddelingsfest, Prix Radio. Aftenens øvrige priser, der blev uddelt er alle jurybestemte, og derfor betyder Den Gyldne Mikrofon, der er blevet afgjort via en afstemning på Ekstra Bladets hjemmeside rigtig meget for GO'NOVA.

"Det betyder alt, da det er lytterne der bestemmer over denne pris. Det er helt vildt, at vi vinder den igen" fortæller en meget glad Dennis Ravn.

Første gang GO'NOVA modtog Den Gyldne Mikrofon var i 2014 og siden har de altså været lytternes absolutte radiofavoritter.

"Nu glæder vi os endnu mere til at sende radio igen mandag morgen klokken 6" lyder det fra Signe Krarup.

GO'NOVA vandt også prisen for Årets Morgenflade ved prisfesten og kan dermed føje aftenens to priser til deres efterhånden store samling. Ud over de nu seks gyldne mikrofoner har GO'NOVA også tidligere vundet tre Zulu Awards og flere jury-bestemte priser igennem de 6 år morgenprogrammet har eksisteret.