Lyt nu
Kongerne af håndbold

Aftenklubben

RSS
Kongerne af håndbold • 65 min • Jan 18, 2017

Aftenklubben sender alle hverdage fra kl. 21.

ALLE UDSENDELSER

 • Kongerne af håndbold
  Kongerne af håndbold
  Aftenklubben får i aften besøg af håndboldekspert Steen Skovgaard, for at snakke, ja, håndbold! Derudover snakker Christina Sander om danske babynavne med navneforsker Michael Lerche Nielsen. Malthe ringer til Schweiz og Bitcoin-forretningsmanden Niklas Nikolajsen over Skype, for at høre lidt nærmere om den virtuelle valuta. Derudover snakker Casper med Kuno Sørensen fra Red Barnet om deres tiltag SletDet.dk.
  65 min • Jan 18, 2017
 • Nu er det her endelig ... SKOLEVAND!
  Nu er det her endelig ... SKOLEVAND!
  Casper & Malthe vender verdenssituationen, hvor der bliver "ranted" en anelse fra Malthe side. Derudover har vi som altid en masse gode emner med i programmet. Du kan blandt andet blive klogere på, om robotterne kommer til at overtage vores jobs, når Malthe snakker med Flemming Tovdal Schmidt, som er direktør for kunder, kundeservice & IT hos PensionDanmark. Du kan også få ekspertråd om hvordan du egentlig bedst kickstarter nytårsfortsættet om at løbe dig i form, når Malthe snakker med eliteløbetræner Claus Hechmann. Derudover kan du blive klogere på hvordan du undgår en ekstra regning når den leasede bil skal returneres, hvis du lytter med når Casper snakker med Thomas Lindgren Mortensen, administrerende direktør i Alm. Brand Leasing. Afslutningsvis kommer skam på tapetet, men altså ikke den norske af slagsen. Nej, alt for mange danskere går rundt og skammer sig i hverdagen, men hvorfor gør vi i grunden det? Bliv klogere på det, når Christina Sander snakker med psykolog Krista Korsholm Bojesen.
  61 min • Jan 17, 2017
 • U snooze U looze
  U snooze U looze
  Casper & Malthe vender verdenssituationen, og så snakker Christina Sander online dating med samlivsekspert Lasse Bauer. Derudover snakker Casper Hjort med Rasmus Kjeldahl, direktør i Børns Vilkår, om hvordan sociale medier øger risikoen for selvmord hos børn og unge. Malthe snakker med Michael Moltke fra Cyber Risk Services hos Deloitte om hvorfor Danmark er verdens 4. mest udsatte land når det kommer til hacker-angreb.
  64 min • Jan 16, 2017
 • Hey! Du ligner John F. Kennedy!
  Hey! Du ligner John F. Kennedy!
  Casper & Malthe vender verdenssituationen og så får vi besøg af Anders Agner Pedersen og Caspar Phillipson. Caspar Phillipson han ligner nemlig John F. Kennedy så meget, at han har fået en rolle i en hollywood på det, og så har Anders Agner Pedersen skrevet en spændende bog om det amerikanske præsidentvalg mellem Hillary Clinton & Donald Trump. Deruover snakker Christina Sander med Allan Michael Simonsen, som har haft til arbejde at oprette falske online datingprofiler. Malthe snakker solstorme med Christoffer Karoff, som er lektor ved Institut for Fysik og Astronomi ved Aarhus Universitet.
  64 min • Jan 13, 2017
 • Vi skal nok betale for din hestetransport
  Vi skal nok betale for din hestetransport
  Casper & Malthe vender verdenssituationen, og så får vi ellers underholdende besøg. Mark Le Fêvre og Kasper Gross lægger vejen forbi klubben og taler deres kommende Comedy Nite tour. Derudover snakker Casper med Søren Paaske fra BT Sporten, i anledning af åbningsdagen for VM i håndbold, for hvilke chancer har Danmark egentlig? Afslutningsvis taler Christina Sander med Lasse Bauer, samlivsekspert, for at diskutere de mange falske datingprofiler der florerer på danske dating-sites.
  59 min • Jan 12, 2017
 • Skal dit forhold synes?
  Skal dit forhold synes?
  I aften snakker Christina Sander med psykolog Signe Steenberger, for at høre om der kan være en fidus i at sende vores parforhold til syn fra tid til anden. Derudover snakker Casper med Anna Amilon, fra Det Nationale Forskningcenter for Velfærd, for at høre nærmere om hvorfor vi har set en stigning i unge stofmisbrugere over de seneste år. Casper er ligeledes faldet over hjemmesiden kridellerkran.dk, hvor unge danske piger udstilles og bedømmes ufrivilligt på deres udseende. Det er der kommet en snak med Anette Høyrup ud af, som er seniorjurist hos forbrugerrådet Tænk.
  64 min • Jan 11, 2017
 • USA, Mille Dinesen og meget mere
  USA, Mille Dinesen og meget mere
  Velkommen til Aftenklubben på NOVA. I dagens program ser vi nærmere på den store dag, hvor Donald Trump lægger sin hånd på biblen og officielt bliver USA's Præsident.... Og hvis præsident-temaet interesserer dig, så skal du glæde dig til at høre om bogen "Glimt Af Et Præsidentvalg", der udkommer i den danske boghandel tirsdag d. 10. januar. Bogen er bl.a. skrevet af Anders Agner Pedersen, der er chefredaktør på Kongressen.com. Derudover har vi i aften besøg af Mille Dinesen, til en snak om sundhed og hendes nye bog "Min Egen Vej". Enjoy!
  63 min • Jan 10, 2017
 • Stooop... du får inte dansa här!!
  Stooop... du får inte dansa här!!
  Aftenklubben går på weekend, men først vender vi verdenssituationen. I aftenens udsendelse skal vi snakke om danskernes rygevaner, DM i skills, 221.000 vaccinepåmindelser & konceptet "Vores Madfællesskab". Lyt med, det værste der kan ske er at du lærer noget nyt!
  57 min • Jan 9, 2017
 • Skal du lige tjene 25.000 på at Instagramme?
  Skal du lige tjene 25.000 på at Instagramme?
  Casper & Malthe vender verdenssituationen, og så griber Casper røret og ringer op til Claus Bødker, fra Wonderful Copenhagen for at snakke om at Danmark kommer til at modtage 1.000.000 krydstogtgæster i løbet af 2017! Det har tilmed vist sig, at der er rekord få kvinder i den danske filmbrache, det snakker Casper med filmanmelder Nanna Frank Kristensen om i aften. Og nu kan vi jo heldigvis ånde lettet op, stormfloden har lagt sig. Med hvad nu hvis vi fortalte dig at stormfloden blot var en smagsprøve på fremtiden vejr? lidt ufedt, men sandt, hvis man spørger Ole Mark, som er Ingeniørforeningens ekspert i klimatilpasning. Ham snakker Malthe med.
  61 min • Jan 6, 2017
 • Danmark drukner
  Danmark drukner
  Aftenklubben står i vand til knæene, tak til stormfloden. Men hvad er en stormflod i grunden? Det snakker vi med Lars Schou om, som er katastrofeekspert hos Beredskabsstyrelsen. Derudover snakker vi om case competition, et fænomen hvor danske studerende kan konkurrere sig til praktikpladser, jobs og penge - det taler vi med Yasmin Davali om, som er formand for Danske Studerende Fællesråd. Og så er det jo ingen hemmelighed at udlandet ELSKER danske serier, men faktisk elsker de dem så meget, at de køber dem allerede før de er færdigproducerede. Hør mere om det, når Casper taler med Kasper Lundberg, som er professionel filmnørd. Og er du måske en af dem som har lavet et nytårsfortsæt der lyder på at der gerne skulle smides et par kilo i det nye år? Ja så skal du nok holde dig fra light-produkter. Forvirret? Så kan du blive meget klogere, når Malthe snakker med Jens-Christian Holm, som er leder af enheden for overvægtige børn og unge, på Holbæk Universitetssygehus.
  62 min • Jan 5, 2017
 • Vis flere