TOOL er tilbage!

Det tog 13 år - men i dag slipper TOOL deres femte album

TOOL
ForfatterUdgivet
Sidst opdateret

Vi har ventet i 13 år... 13 år! - men i dag er dagen, hvor Maynard James Keenan, Adam Jones, Danny Carey og Justin Chancellor alias TOOL slipper deres nye album, "Fear Inocolum", som altså har været længe ventet.

Bandets seneste album "10,000 Days" kom i 2006 - og solgte mere end en 500.000 eksemplarer i den første uge. Den gang var TOOL et band, som holdt sig væk fra de digitale streamingtjenester - og indtil for ganske nyligt var det end ikke muligt at finde deres musik online - lovligt.

Men da de offentliggjorde, at de var på vej med det nye album betød det også en opblødning af deres forbehold overfor streaming og download - og de tidligere album blev dermed gjort tilgængelige for menig mand.

I dag er så det femte album på gaden - både som fysisk eksemplar - og som download og stream. Vælger man det fysiske eksemplar, så får man lidt ekstra med i posen - for som bandet forklarede, da de offentliggjorde udgivelsen, så får man et album med indbygget skærm, højttaler - og eksklusivt videomateriale.

Du skal dog være parat til at hive pottemonnæen op af baglommen. "Fear Inoculum" som fysisk skive koster nemlig omkring 800 kroner i Danmark.

Tracklist - fysisk eksemplar:

  1. Fear Inoculum
  2. Pneuma
  3. Invincible
  4. Descending
  5. Culling Voices
  6. Chocolate Chip Trip
  7. 7empest

Tracklist - digital eksemplar:

  1. Fear Inoculum
  2. Pneuma
  3. Litanie contre la Peur
  4. Invincible
  5. Legion Inoculant
  6. Descending
  7. Culling Voices
  8. Chocolate Chip Trip
  9. 7empest
  10. Mockingbeat